13 / 05 / 2024

Ayşe Sultan Evleri satılık

Ayşe Sultan Evleri satılık

Toplam 10 villadan oluşan projede konut tipleri 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Ayşe Sultan Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0532 265 21 88 veya 0212 216 36 86 olarak belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Referans Bahçeşehir Evleri ödeme kampanyası!

Referans Bahçeşehir Evleri ödeme kampanyası kapsamında 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Referans Bahçeşehir Evleri ödeme koşulları!

Referans Bahçeşehir Evleri ödeme koşulları kapsamında 36 ay sıfır faizle ya da yüzde 12 indirimle ödemeler yapılıyor. Referans Bahçeşehir'de fiyatlar 301 bin liradan başlıyor...

Referans Bahçeşehir Evleri fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Evleri fiyat listesi peşinde 256 bin TL'den başlıyor. 465 konutluk Referans Bahçeşehir projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ayşe Özyılmazel'den Ali Ağaoğlu'na 250 bin liralık dava!

Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özyılmazel, Ağaoğlu’nun e-posta hesabından ağır hakaretler içeren mesaj aldığını iddia etti.

Antalya Büyükşehir'den Ayşe Alagöz’e konteynır ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sülekler Mahallesi’nde yaşayan ve evi yıkılan yaşayan Ayşe Alagöz’ün yardımına koştu. Büyükşehir Belediyesi, kalacak başka yeri olmayan Ayşe nineyi açıkta bırakmadı.

Ayten Alpar, Ayşe Arman'a konuştu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman köşesinde Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi olan Ayten Alpar ile röportaja yer verdi. İşte Ayten Alpar'ın açıklamaları..

Ayşe Ünal geleceğin şehir plancılarıyla bir araya geldi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Yıldız Teknik Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama 2. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dış cephe aydınlatması tamamlandı!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi tarafından yaptırılan Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçe ve dış cephe aydınlatması tamamlandı.

Ayşe Doğan'dan Romanlara TOKİ müjdesi!

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, “Gece kondu önleme planı kapsamında hazineye ait yerler belediyelere devredilerek Roman vatandaşlara TOKİ tarafından konut yapılacak” dedi.

Ayşe Sultan Evleri satılık Haberi

Ayşe Sultan Evleri satılık

Sözdem İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ayşe Sultan Evleri projesinde konut alanları 283 metrekare ve 389 metrekare olarak dizayn edilen 3 farklı tipte konutlar bulunuyor. 


Villa tiplerinin 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandığı projede ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sağlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında Ayşe Sultan Evleri projesinde merkezi kapalı otopark, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları gibi donatıları yer alıyor.


Fiyat listesi vilların konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği projede konut teslimleri bu yıl Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 10 adet villadan meydana geliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje FSM Köprüsü'ne 18 dakika, Levent'e 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika, Sarıyer'e 7 dakika, Acıbadem Hastanesi'ne 12 dakika, İstinyepark AVM'ye 14 dakika, Maslak'a 13...