15 / 05 / 2024

Aysel Öz

Aysel Öz

Arrita Group Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysel Öz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verdi...

Müjde Ar annesi Aysel Gürel adına okul yaptırıyor!

Güzel oyuncu Müjde Ar, ünlü söz yazarı olan annesi Aysel Gürel’in adını yaşatmak amacıyla Doğu’da okul inşa ettirmeye karar verdi.

Aysel Gürel'in evi 500 bin dolara satıldı!

Ünlü oyuncu Müjde Ar, ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in Nişantaşı’ndaki evini sattı. Anne yadigarı ev, 500 bin dolara satıldı.

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verildi. 

Aysel Tuğluk: Silopi'deki riskli alan kararına karşı itirazda bulunacağız!

HDP Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Silopi'de halkla bir araya geldi. Tuğluk, 'riskli bölge' kararına karşı Danıştaya itirazda bulunacaklarını belirtti.

Halis Toprak iki kızını mirastan men etti!

Halis Toprak'ın, 'Babamız vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel ve Aynur'u mirasından men ettiği ortaya çıktı. Kızlarına öfkelenen işadamı, o dönem "Ben deli değilim" diye açıklama yapmıştı

Özşenollar İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşenollar İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aysel Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Sakin Sokak 'ta kuruldu.

Merkezi bölgelerdeki ulaşım çözümleri diğer alanları da etkiliyor!

Aysel Aktan, İstanbul'da merkez niteliği taşıyan alanlarda yenileme ve dönüşüm alanlarının, merkez dışındaki bölgelerde ise ulaşım sorunu çözülmüş ya da ulaşım iyileştirme çalışmaları devam eden bölgelerin öne çıktığını söylüyor.

Arrita Group Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrita Group Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysel Öz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Şerbetçi Mimarlık ulusal projelerle adından söz ettiriyor!

Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden Aysel Şerbetçi " Yurt dışındaki çalışmalarımız sadece bizim değil, Türkiye'nin projeleri olacak Bu açıdan yurt dışı projelerini çok önemsiyoruz " dedi.

Halis Toprak, kızına kendi evinde oturduğu için dava açtı!

İş adamı Halis Toprak, kendisine ait evde oturan kızı Aysel Toprak Duruk'u aylık 20 bin TL'lik kirayı ödemediği için mahkemeye verdi. ..

Aysel Öz Haberi

Aysel Öz

Arrita Group Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysel Öz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Arrita Group Tekstil ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.      Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.                                                                                                                  ...