14 / 05 / 2024

Ayşem Matbaa İnşaat Kimin

Ayşem Matbaa İnşaat Kimin

Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Yeşilbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! 18 Şubat 2023 kataloğu

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa çıkarılacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mir ve Zeydin Mir ortaklığında kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Em Van İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Van İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de tarafından Ömer Lülesu tarafından kuruldu!

Em Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ergün tarafından kuruldu.

Abreşem Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abreşem Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Shakoor Nayed ve Shamsuddın Ghayası ortaklığında kuruldu.

Ayşem Matbaa İnşaat Kimin Haberi

Ayşem Matbaa İnşaat Kimin


Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Yeşilbaş tarafından  kuruldu. 


Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Atatürk Mah.Atatürk Cad. No:161 A...