03 / 05 / 2024

Ayşin Sevgi Karakurt

Ayşin Sevgi Karakurt

Ayşin Sevgi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ayşin Sevgi Karakurt Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Beşiktaş'ta açıldı.

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

'Seçimlerden sonra yabancı yatırımcı çılgınca borsaya girecek'

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim kurulu başkanı Ayşin Erdem, seçimlerin bir belirsizlik yarattığını ancak bu belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini söyledi

İnşaat maliyetleri haziranda tavan yaptı! Rekor artış inşaat sektörünü salladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayı inşaat maliyetlerini açıkladı. İnşaat maliyetleri haziran ayında yıllık bazda 3,47,  yıllık bazda ise yüzde 106,87 arttı. Bu rekor artış inşaat sektörünü salladı...

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşay İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Şafak Bülbül tarafından kuruldu.

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Teser tarafından kuruldu.

Mez Hafriyat Nakliyat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Mez Hafriyat Nakliyat Ticaret  Limited Şirketi Arnavutköy’de  750 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfi Ayçin tarafından kuruldu.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başay İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Ayşin Sevgi Karakurt Haberi

Ayşin Sevgi Karakurt

Ayşin Sevgi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ayşin Sevgi Karakurt Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Beşiktaş'ta açıldı.



Ayşin Sevgi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi: Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Cevdet Paşa Caddesi, Germencik Sokak,...