25 / 08 / 2024

aytaç durak kimdir

aytaç durak kimdir

İçişleri Bakanlığı tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak ile birlikte tutuklanan toplam 4 kişi cezaevine götürüldü

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

Adana Demirspor'da tesis krizi!

Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün, kulübün kullandığı Aytaç Durak Tesisleri'ni 15 gün içerisinde boşaltmalarını istediğini söyledi.

Aytaç Durak'ın arazileri hakkında yeni dava açıldı!

Başkanlığı döneminde göl kıyısındaki arazileri düşük fiyatla satın alıp imar geçirerek kat be kat değerlenmesine yol açan Aytaç Durak hakkında yeniden bir iddianame hazırlandı

Adana'daki tartışmalı arsa yeniden konut alanı oldu!

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ın eşi Fahriye hanıma ait Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki tartışmalı arsa yeniden konut alanı oldu. Durak, bu arsada yaptığı imar değişikliği nedeniyle Kamu Etik Kurulu tarafından kınanmıştı.

Mehmet Ersan Aytaç kimdir?

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç kimdir? Mehmet Ersan Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ersan Aytaç ne zamandan beri Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ertuğrul Durak kimdir?

Düzce Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak kimdir? Ertuğrul Durak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Durak, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Aytaç Akyüz kimdir?

Mimar Aytaç Akyüz kimdir? Mimar Aytaç Akyüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytaç Akyüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Aytaç Akyüz..

Aytaç Yörükaslan kimdir?

Mimar Aytaç Yörükaslan kimdir? Mimar Aytaç Yörükaslan, yaşamı boyunca mimarlık sektörünün yanı sıra hangi sektörler ile ilgilendi? İşte Mimar Aytaç Yörükaslan 'ın biyografisi bu haberde...

Hızır Bahtiyar Aytaç kimdir?

CHP Tunceli Belediye Başkan Adayı Hızır Bahtiyar Aytaç kimdir? Hızır Bahtiyar Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Tunceli Belediye Başkan Adayı Hızır Bahtiyar Aytaç'ın biyografisi...

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

aytaç durak kimdir Haberi

aytaç durak kimdir

28 Mart 2010 tarihinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak, 2006 yılında merkez Seyhan ilçesi Menekşe köyünde yarısı özel bir şahsa ait 13 dönümlük arsayı, ihaleyle damadına verdiği iddiasıyla, nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş, damadı Bekir Cavcav, eski genel sekreter Hasan Gülşen ve Atilla Kuzucu ile birlikte tutuklanmıştı.

Durak ve 3 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana E Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürüldü.

AA

...