19 / 05 / 2024

Aytekin Akagün biyografi

Aytekin Akagün biyografi

İnşaat Mühendisi Dr. Aytekin Akagün kimdir? Aytekin Akagün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytekin Akagün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytekin Akagün..

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı mecliste!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Dolandırıcılık mağduru Eski Çevre Bakanı Aytekin'den vatandaşlara uyarı!

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, "Vatandaşların çok uyanık ve dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bana önce şehitlerden bahsettiler. Tabi FETÖ'den de bahsettiler. Yani 'onlar bu memleketi soyuyor' dediler" diye konuştu...

Kar Çaylar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kar Çaylar İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Koçali ve Aytekin Aydın ortaklığında kuruldu. 

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin binalarını inşa edecek!

Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin," Expo 2017'nin prestijli binalarını inşa edeceğiz. Böylece uluslararası tecrübelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

Aytekin Akagün kimdir?

İnşaat Mühendisi Dr. Aytekin Akagün kimdir? Aytekin Akagün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytekin Akagün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytekin Akagün..

Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Manisa Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Aytekin Akagün biyografi Haberi

Aytekin Akagün biyografi

Aytekin Akagün kimdir?

Aytekin Akagün, 1935 yılında Gümüşhane’de doğdu. 1961 yılında Almanya Münih Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 1963 yılına kadar Almanya’da köprü tünel inşaatında çalıştı. 


Bir yıl Gümüşhane Bayındırlık Müdürlüğü yaptıktan sonra 1968 yılına kadar Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. Aynı yıl Almanya’ya dönerek doktorasını tamamladı ve 1972 yılına kadar denetim mühendisi olarak görev yaptı. 1972-1987 yılları arasında çeşitli firmalarda genel müdür ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yarım zamanlı öğretim üyesi olarak çalıştı.

1993 yılına kadar (DLH) Demiryollar, Limanlar ve Havameydanları inşaatı genel müdürü olarak görev yaptı. 1987-2003 yılları arasında çeşitli dönemlerde Türkiye Lokomotif Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Üyesi, Başbakanlık Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetlerinde Başkan Müşaviri, Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş....