29 / 04 / 2024

Aytekin Kotil

Aytekin Kotil

1980 yılında İstanbul Belediyesi, tarihi Galata Köprüsü'nü satacakmış. Tarihi köprünün yerine modern ve daha geniş bir köprü yapılması gerekiyormuş. Belediye köprüyü hurda fiyatına, 900 milyon liraya satacakmış.

1978 yılında Yedikule'de 40 bin metrekare alana park yapılacakmış!

1978 yılında İstanbul Belediyesi, Yedikule'de denize inşaat artıkları ve çöp dökerek elde ettiği 40 bin metrekare alana çocuk bahçesi, spor ve dinlenme tesisleri yapmaya başlamış.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Bekey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Aytekin Aytaç ve Engin Damkacı ortaklığında kuruldu.

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Kaymaz tarafından kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi Kadıkyö'de Arzu Aytekin ve Sertan Özyağmur ortaklığında kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Maltepe’de Yalçın Aytekin ve Mustafa Duygun ortaklığında kuruldu.

Toryp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toryp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Torlak tarafından kuruldu.

Aytekin Kotil Haberi

Aytekin Kotil



BELEDİYE GALATA KÖPRÜSÜ'NÜ SATACAK


  Üzerinden ilk geçenlerin toprak oldukları bir yana, yüzüncü yılını doldurduğu bir yakasından öbür yakasına yürüyenlerin dahi bugün 60 yaş sınırını çoktan aştıkları bilinen ihtiyar Galata Köprüsü'nü de ünlü Yavuz Zırhı'mızın akıbeti beklemektedir. Bilindiği gibi Türk Donanması'nın sembolü olan Yavuz Zırhlısı bir süre önce hurda fiyatına jilet fabrikatörlerine satılmıştı. 

  İstanbul Belediye Başkanı Aytekin Kotil, Galata Köprüsü'nün artık ihtiyacı karşılayamaz duruma geldiği ve dubalarındaki arızaların tamirinin de belediyeye büyük mali külfet yüklediğini belirtmektedir. Yerine mutlaka modern ve daha geniş bir köprü yapılması gerektiğini belirten Kotil, <<Bu iş için gerekecek mali kaynağı bulamazsak Galata Köprüsü'nü hurda fiyatına...