21 / 05 / 2024

Aytekin Musullu

Aytekin Musullu

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, 5 Mart 2015'te Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Bekey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Aytekin Aytaç ve Engin Damkacı ortaklığında kuruldu.

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Kaymaz tarafından kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi Kadıkyö'de Arzu Aytekin ve Sertan Özyağmur ortaklığında kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tatavla Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Maltepe’de Yalçın Aytekin ve Mustafa Duygun ortaklığında kuruldu.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Toryp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toryp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Torlak tarafından kuruldu.

Aytekin Musullu Haberi

Aytekin Musullu

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapar.Taşeronluk yapar yaptırır. 2-      Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve bina,müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...