18 / 05 / 2024

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş Total Türkiye

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş Total Türkiye

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş tarafından Total Oil Türkiye A.Ş'nin tamamının satın alınması için bağlayıcı teklif verildi. Doğan Şirketler Gurubu teklifi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Akaryakıt fiyatlarında 50 TL sinyali! Benzin ve motorine zam kapıda mı? SON DAKİKA!

Petrolün yanı sıra dolar kurundaki yüksek seyir de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin ve motorine zam kapıda mı? İşte o açıklamalar...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

Halkbank’tan arabası olanlarla akaryakıt müjdesi geldi. Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt ve LPG harcamalarına 90 TL hediye edeceğini duyurdu.

Akaryakıt fiyatlarına tarihi zam gelmişti! TEB’ten arka arkaya akaryakıt müjdesi geldi!

Önceki günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen dev zammın ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Ancak araç sahiplerine TEB’ten sevindirici bir haber geldi.

Bu akaryakıt zammı kontak kaptıracak! Akaryakıta zam mı geldi? 9 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyat listesi!

Döviz kurlarında meydana gelen artış, akaryakıt fiyatlarında da kendini göstermeye başladı. Peki akaryakıta yeni zam mı gelecek? İşte detaylar!

Benzin, motorin, LPG'de son dakika Nisan şoku! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Sürücüler il il benzin, motorin, LPG fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, Total, PO 23 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü, son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? 

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarında indirim ya da zam var mı, Akaryakıt ne kadar oldu, Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bakan Nebati'den akaryakıt müjdesi: "Benzin ve motorin fiyatları daha da düşecek"

Benzinin litre fiyatı 23.66 TL'ye, motorinin litre fiyatı 25.42 TL'ye düşerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıt fiyatlarında düşüşün devam edeceğini söyledi.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İndirim veya zam var mı? Petrol Ofisi, Opet, Total ve BP 10 Nisan 2022 fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? Fiyatlarda indirim ya da zam var mı? İşte Petrol Ofisi, Opet, Total ve BP 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle gündemden düşmüyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi..

Benzin ve motorine gizli zam! Dağıtım şirketleri durmuyor!

Akaryakıt fiyatlarına, üç haftadır üçüncü “gizli” zam uygulandığı belirlendi. İşte akaryakıt dağıtım şirketlerinin yaptığı o zamlar...

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş Total Türkiye Haberi

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş Total Türkiye

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş tarafından Total Oil Türkiye A.Ş'nin tamamının satın alınması için bağlayıcı teklif verildi.


Doğan Şirketler Gurubu teklifi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.


Açıklamada şu ifadeler yer aldı:


Doğrudan bağlı ortaklığımız Doğan Enerji Yatırımları A.Ş. altında faaliyet göstermekte olan Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. tarafından Total Oil Türkiye A.Ş.'nin sermayesini temsil eden paylarının tamamının (%100) satın ve devir alınması konusunda bugün "bağlayıcı teklif" verilmiştir.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği ("Tebliğ") gereğince, kamuya açıklanması gereken yeni bir durum ortaya çıktığı takdirde, Tebliğ ile belirlenen sürede kamuya açıklama...