10 / 05 / 2024

ayvacık emekli kurası

ayvacık emekli kurası

2016 Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu başladı ve devam ediyor. Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru bedeli!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru bedeli 500 TL'dir. Toplam 160 adet daireden meydana gelen projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları yarın başlıyor ve devam ediyor. Kurasının 9 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

Sincan Saraycık TOKİ kurası 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, Sincan Saraycık TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ’den Çanakkale Ayvacık’a 157 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edeceği 157 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık'a 157 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çanakkale İli Ayvacık İlçesi'nde toplamda 157 adet yeni konut inşa edecek.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi!

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. 426 adet daireden meydana gelen projede kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

ayvacık emekli kurası Haberi

ayvacık emekli kurası

Başvuru işlemlerinin T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edileceği projede kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. 


Toplamda 160 adet daire emeklilere özel satışta olduğu projede taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 12 peşinde kalanı 180 ay vadelendirme, yüzde 20 peşinatta ise kalanı 240 ay vadelendiriliyor.


2016 Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede başvuru ücreti 500 liradır.



Satış duyurusu için