10 / 05 / 2024

Ayvacık sağlık evi

Ayvacık sağlık evi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödeme planı 240 aya varan vade sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede kura 9 Ağustos'ta çekilecek.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları yarın başlıyor ve devam ediyor. Kurasının 9 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bingöl'de 7 köye sağlık evi inşa edilecek!

Sağlık İl Müdürü Demir, Erdemli, Kırkağıl, Dik ve Gözeler, Genç Alahattin, Karlıova Kümbet ve Mollaşakir köylerine sağlık evi yapılacağını söyledi.

Ayvacık sağlık evi Haberi

Ayvacık sağlık evi

Daha önce Çanakkale'nin köylerine Sağlık Evi sözü verdiklerini belirten Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice'de başlanacağını söyledi. Ayvacık ilçesi Kösedere Köyündeki mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan alana yapılması planlanan Sağlık Evi hakkında bilgiler veren Turan, "Zemin kattan oluşan Sağlık Evi'nin taban alanı ve toplam inşaat alanı 139 m²'dir. 1 adet ebe odası,1 adet enjeksiyon odası, 3 adet oda, 1adet mutfak,1 adet depo,1 adet WC, 1 adet engelli WC'den oluşmaktadır. Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından ağustos sonunda yapım ihalesine çıkılacaktır dedi. Sağlık Evlerinin Ayvacık'la birlikte Yenice'de de yapılacağını söyleyen Turan Yenice Taban Köyü'nde Maliye Hazinesi'ne ait olan alana Sağlık Evi yapımının planlandığını belirterek, "Zemin kattan oluşan Sağlık Evi'nin taban alanı ve toplam inşaat alanı da 153m²'dir. 1...