27 / 04 / 2024

Ayvalık 2014 projeleri

Ayvalık 2014 projeleri

Danıştay Üst Kurulu, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı 2009 Revizyon Planı'nı iptal etti.Cuııda'daki RES zaferinden sonra gelen ikinci kazanım da talan ve rant endişesi yaşayan Ayvalıklılara çifte sevinç yaşattı.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü temel atma ve 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattı’nın hizmete alımı törenleri haftasonu yapıldı.

Pendik su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa ilçesinin Kazım Karabekir ve Mevlana mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 3 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin Çatma Mescit ve Sururi Mehmet Efendi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kira ÜFE oranları Aralık 2014!

Taşınmaz malını kiraya veren ve kira sözleşme süresi yenilenen mal sahipleri bu dönemde kiracısına zam yapabiliyor. Kiracıya yapılacak zam, ÜFE oranlarından yüksek olamıyor. İşte kira ÜFE oranları Aralık 2014...

Kadıköy su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Dumlupınar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Alibeyköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sultangazi su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesi Yunus Emre mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesi Zafer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt su kesintisi 3 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt ilçesi Mehterçeşme mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Vergi borcu yapılandırma son günü 31 Aralık 2014!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçları Torba Yasa ile yapılandırılabiliyor. Yapılandırma ile başvurular 1 Aralık'ta son bulacaktı. Ancak, alınan karar ile vergi borcu yapılandırma son günü 31 Aralık 2014 oldu...

Fatih su kesintisi 2 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesi Atikali ve Dervişali mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ayvalık 2014 projeleri Haberi

Ayvalık 2014 projeleri

Ayvalık'taki çevreciler ve yerel yönetimlerin tabiat parkının koruyucu hükümlerini ortadan kaldırdığı gerekçesiyle karşı çıktığı Ayvalık Adaları Tabiat Parkı 2009 Revizyon Planı iptal edildi. İtirazları haklı bulan Danıştay 6. 

Dairesi Üst Kurulu, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı için Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan 2009 Revizyon Planı'nı geri çevirdi. 

27 bin kilometrekarelik yüzölçümüyle Şeytan Sofrası ve Ayvalık adalarını da kapsayan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olma özelliğini taşıyor.Tabiat Parkı'nda bulunan 750 çeşit endemik bitki, seyir terasları, eşsiz güzellikteki tarihi ve doğal doku ise Ayvalık'ı ayrıcalıklı kılıyor. 

Ayvalık Adaları ve Tabiat Parkı Revize İmar Planına karşı ilk davayı açarak mücadeleyi başlatan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin göreve geldiği ilk günden beri Sarımsaklının ranta kurban edilmemesi için yurttaşların desteği ile mücadele verdiklerini...