04 / 05 / 2024

Ayvalık Belediye Meclisi

Ayvalık Belediye Meclisi

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

Ayvalık Belediye Meclisi'nin Temmuz gündeminde imar var!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan toplantısını önceki gün Orhan Peker Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.Toplantıda ek Gündem maddeleri dahil olmak üzere toplam 40 madde görüşülerek karara bağlandı.

Ayvalık Belediye Meclisi toplandı!

Ayvalık Belediye Meclisi toplandı. Ayvalık Belediye Meclisi toplandı. Çalışmalar Edremit, Güre Termal Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği'ne üye seçimi ve meclis imar Komisyonundan gelen konular değerlendirilerek karara bağlandı.

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Ayvalık Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

11 Şubat 2019’da ihaleye çıkan Ayvalık Parkı için Ayvalık halkı imza kampanyası başlattı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise Ayvalık Parkı’nın doğal kalmasını talep etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ayvalık Belediye Meclisi Haberi

Ayvalık Belediye Meclisi

Ayvalık Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Şubat Ayı Olağanüstü Meclisinde iki madde görüşüldü. Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in başkanlığında toplanan meclis her zaman olduğu gibi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Toplantı da zeytinlik alanların imara açılmasına onay çıkmadı. 


Orhan Peker Sanat Galerisi'nde yapılan meclis toplantısına meclis üyeleri Nusret Kantarcı, Ufuk Turan, Arif Tünek mazeretleri nedeniyle katılamadı. Şehitler ve aramızdan ayrılan Ayvalık Belediyesi personeli için bir dakikalık saygı duruşu ile meclis toplantısına başlandı. Açılış konuşmasını yapan Rahmi Gençer, "Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından tabiat parkları ve sit alanlarının yeniden gözden geçirilmesi hakkında tarafımızdan görüş istenmiştir. Ayvalık için çok önemli bir konu. Bizden görüş istenirken meclis kararı istenmemiştir. Biz bu konun meclise getirilmesini istedik. Tüm siyasi parti temsilcileri tarafından görüş bildirilmesini ve kamuoyunun...