11 / 05 / 2024

Ayvalık Belediyesi sınırlı ayni hak tesisi

Ayvalık Belediyesi sınırlı ayni hak tesisi

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle kiraya verecek. İhale konusu işin keşif bedeli 14 milyon 107 bin 298 TL olarak belirlendi.

Dolarda ‘sınırlı yükseliş’ sürüyor! Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? Euro-dolar paritesinde kritik seviye aşılır mı?

Küresel piyasalardaki belirsizliklerin yanı sıra yurt içinde mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde dövizde hareketli saatler yaşanıyor. Dolar TL kuru her gün sınırlı bir şekilde yükselişine devam ederken, dövizin seçime kadar nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Altınbaş'tan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Altınbaş, tektaş yüzüklerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Audi TT’ye saygı! 100 adetle sınırlı TT RS Coupe Iconic Edition2!

Audi, ikonik modeli olan TT Coupe’nin 25 yıllık başarı hikayesini yalnızca 100 adetle sınırlı, çok özel ve yüksek performansa sahip Audi TT RS Coupé Iconic Edition2 modeliyle kutluyor. 

BİM'de Macbook Pro satışta! Stoklarla sınırlı! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan BİM'den Macbook Pro'ya inanılmaz bir indirim! Stoklarla sınırlı, sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de Macbook Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Sınırlı fiyat toplamadan en çok kira kontratları etkilenecek!

Kovid-19 salgını sebebiyle 17 Mayıs’a kadar devam edecek kısıtlamaların enflasyon üzerindeki etkilerine ilişkin konuşan ekonomistler, sınırlı fiyat toplamanın yeniden gündeme gelebileceğini söylerken, bu durumdan kira kontratları ve ücret kontratlarının etkileneceğini belirtti.

Doğrudan yatırım, yabancıya konut satışıyla mı sınırlı kaldı?

Dünya gazetesi köşe yazarı Talip Aktaş bugünkü yazısında doğrudan yabancı yatırımları​​​​​​​nı kaleme aldı. İşte Aktaş'ın "Doğrudan yatırım, yabancıya konut satışıyla sınırlı kaldı" başlıklı o yazısı...

Hareket Proje, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliyelerini taşımaya devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın orta açıklığı en uzun asma köprüsü unvanının sahibi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün  50 adet Boeing 747 ağırlığındaki tabliyelerin yükleme ve tahliye işlemleri önümüzdeki günlerde yapılacak. 

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkul, 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesis ediliyor..

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Edirne'de yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Edirne İli Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanlığı tarafından yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesis tedilmesi suretiyle işletilmesi işi ihale ediliyor. 

Mersin Alata Köprüsü'nün temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Alata Köprüsü'nün temelini attı.

Ayvalık Belediyesi sınırlı ayni hak tesisi Haberi

Ayvalık Belediyesi sınırlı ayni hak tesisi

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle kiraya verecek. İhale konusu işin keşif bedeli 14 milyon 107 bin 298 TL olarak belirlendi.



ARSA ÜZERİNE SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ YAPTIRILARAK 29 YIL SÜREYLE KİRAYA VERİLECEKTİR


Ayvalık Belediye Başkanlığından:


1 - İŞİN ADI VE MİKTARI: Sakarya Mahallesi 21N1 Pafta 1910 Ada 1 Parselde Bulunan 20.451,24 m2 Arsa Üzerine Sınırlı Ayni Hak Tesisi Yaptırılarak 29 Yıl Süreyle İdare Tarafından Hazırlatılan Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı, Her Türlü Borçtan Ari, Bakımlı ve Kullanılır Durumda Bedelsiz Olarak İdareye Devri İşi.

2 - TAHMİN EDİLEN BEDEL: İhale konusu işin keşif bedeli 14.107.298,00 TL (ondörtmilyonyüzyedibinikiyüzdoksansekizlira)’dir. Yapım bedeli bu bedeli aştığı takdirde yüklenici idareden herhangi bir hak iddia etmeyecektir.

Arttırıma...