02 / 05 / 2024

Ayvalık halı saha projelerinde son durum

Ayvalık halı saha projelerinde son durum

Ayvalık’ta Aliçetinkaya Mahallesi Sarı Zeybek Spor Kompleksi, Altınova Mahallesi eski Hastane önü Zübeyde Hanım Parkı yanı ve Hamdibey Mahallesi açık hava düğün salonu yanı olmak üzere üç farklı bölgede çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Ayvalık'ta 19,9 milyon TL'ye belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

Ayvalık Belediyesi'nden 19,9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan arsayı çıkardı. 20 bin 336,77 metrekare arsanın tahmini bedeli ise 19 milyon 934 bin 224,23 TL. İşte ihale ilanı...

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Muğla Menteşe'ye yeni halı saha inşa ediliyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe'ye 336 bin 700 TL’lik yeni bir halı saha inşa ediyor.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara açılmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur, parkın imara açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılacak?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın koruma derecesinin düşürülmesine yönelik çalışma TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık halı saha projelerinde son durum Haberi

Ayvalık halı saha projelerinde son durum

Ayvalık Belediyesi ve spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle Ayvalık’a üç tane halı saha kazandırma çalışmaları, üç farklı ekiple sürüyor.Taraflar arasında yapılan anlaşma gereği yapılan sahalar, Aliçetinkaya Mahallesi Sarı Zeybek Spor Kompleksi, Altınova Mahallesi eski Hastane önü Zübeyde Hanım Parkı yanı ve Hamdibey Mahallesi açık hava düğün salonu yanı olmak üzere üç farklı bölgede çalışmalar aralıksız sürüyor.


Bir ay içerisinde halı sahaların tamamlanacağı müjdesini veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bize her türlü desteği sağladığı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. Bu sosyal tesislerimizde turnuvalar yarışmalar da düzenleyeceğiz. Çalışmalarımız hızla sürüyor ve şu an çalışmalarımızda tüm sosyal alanlarımıza ağırlık verdik. Her yaş gurubuna uygun spor alanları ve Oyun parkları yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde Ayvalık’ın değiştiğini hep beraber...