05 / 05 / 2024

Ayvalık kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Ayvalık kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Ankara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Kızılcahamam'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Gümüşhane İli, Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayvalık'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodru ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muş'taki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Muş ili, Bulanık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayvalık kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler Haberi

Ayvalık kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.  Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için