05 / 05 / 2024

Ayvalık TOKİ Konutlarının kura çekilişi ne zaman yapılacak

Ayvalık TOKİ Konutlarının kura çekilişi ne zaman yapılacak

Ayvalık TOKİ Konutları 'nda kura heyacanı yaşanıyor. 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapılmıştı.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Ordu'da yıkılan konutlar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Ordu'daki heyelanda yıkılan konutların inşasına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Ayvalık TOKİ Konutlarının kura çekilişi ne zaman yapılacak Haberi

Ayvalık TOKİ Konutlarının kura çekilişi ne zaman yapılacak


13 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Salonu'nda yapılacak kura çekimi ile 48 adet kaloriferli daire sahiplerine teslim edilecek Bilindiği üzere 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapıldı.. Bu süre içinde Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in desteci ile yaşam savaşı veren Romanlar, şimdi sıcak yuvaya kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar 72 başvurudan sadece 48 Roman vatandaşı kura iie evine kavuşmuş olacak. 


Balıkesir...