05 / 08 / 2024

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yiğit tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli  Pouya Azımabadı tarafından kuruldu.

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yiğit tarafından kuruldu.

Sam Trading Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Trading Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Azımı ve Rouhollah Khoshvenıs ortaklığında kuruldu. 

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Cayan Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cayan Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Mounıb Banbouk ve Ahamad Azıza ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

YDA Group Park Avenue projesinin yüzde 60 prim yapması bekleniyor!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle, bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi.

YDA Group'dan 800 milyon liralık kentsel dönüşüm!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle, bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi...

Hüseyin Arslan: Park Avenue bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi

YDA Group'tan 800 milyonluk kentsel dönüşüm projesi!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi...

The Abraaj Group Republika Academic Aparts'a ortak oldu!

The Abraaj Group, gayrimenkul alanında özel projeleri Türkiye’ye kazandıran BLG Capital’e ait Ortaköy ve Büyükçekmece’de konumlanmış olan yeni nesil öğrenci yaşam alanı Republika Academic Aparts’ın azınlık hissesine ortak oldu.

Belde Group iç mimar ve mimar arıyor!

Belde Group konusunda en az 3 yıl deneyimli iç mimar ve mimar arıyor

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yiğit tarafından kuruldu.

Az Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...