25 / 08 / 2024

Aza Gayrimenkul nerede

Aza Gayrimenkul nerede

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

Nef Kandilli Luxury Living nerede?

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kandilli Luxury Living projesinin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor. Peki Nef Kandilli Luxury Living nerede?

Aza Gayrimenkul nerede Haberi

Aza Gayrimenkul nerede

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT:İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...