06 / 07 / 2024

Azar Evistara adres

Azar Evistara adres

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Azar Melk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Melk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azar tarafından kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de W.Saad Edrıs Alsamh tarafından kuruldu.

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sırous Rajabı Azar tarafından kuruldu.

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atefeh Pırhadı ve Mehdı Azarı tarafından kuruldu.

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Negın Azarınfar tarafından kuruldu.

Haansa Grup Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Haansa Grup Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile abbas Rostamıazar, Mohammad Mırsadeghı ve Somayeh Mırsadeghı ortaklığında kuruldu.

AHR Mimarlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHR Mimarlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Meshgını, Armın Tayyebı Azar ve Hosseın Janatı ortaklığında kuruldu. 

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azar Daştan tarafından kuruldu. 

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alp tarafından  kuruldu. 

Cihanbeyli'ye kapalı azar alanı yapımı sürüyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, kapalı pazar alanında inşaat çalışmaları devam ediyor.

Namdar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namdar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle Javad Azar, Mohsen Azar ve Hosseın Azar tarafından kuruldu.

Azar Evistara adres Haberi

Azar Evistara adres

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul alımı,satımı, komisyonculuğunu yapmak danışmanlık ve aracılık hizmetlerininde...