17 / 05 / 2024

Azelden I. Mohamed Elgun

Azelden I. Mohamed Elgun

Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azelden I. Mohamed Elgun, Said O. İbrahim Elgen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Europhomes Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europhomes Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazin Alestvani tarafından kuruldu.

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elnazer ve M.H. Mohamed Ebrahim tarafından kuruldu. 

Kayan Danışmanlık ve İş Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Kayan Danışmanlık ve İş Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Mohamed Mohamed Arafa tarafından kuruldu...

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Anes S. Hassan Albakoush ve Azelden I.M. Elgün tarafından kuruldu. 

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Samer Azızı, M. Nıhad Farhad, Fatema Farhat ve Mohamed Farhat ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Fıras Alsamman tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, İzzetpaşa Sokak'ta kuruldu.

Azelden I. Mohamed Elgun Haberi

Azelden I. Mohamed Elgun

Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azelden I. Mohamed Elgun, Said O. İbrahim Elgen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ :   1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...