06 / 05 / 2024

Azeri Akkord Nurgün Çalbıyık

Azeri Akkord Nurgün Çalbıyık

Azerbaycan’ın en büyük ihalelerinde yer alan, yıllık 1 milyar euro’luk cirosuyla çimento ve inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Azeri Akkord Türkiye’de 500 milyon dolarlık yatırım yapacak...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Nurgül Yeşilçay Gümüşlük'te villa kiraladı!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önümüzdeki yaz hem kendisi rahat etsin hem de dostlarını ağırlayabilsin diye Gümüşlük’ten bir ev kiraladı

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

Nurgül Yeşilçay'dan haciz açıklaması!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın gelinlik mağazasına 10 bin TL'lik borç nedeniyle haciz gelmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilçay, “O mağaza ablamın üzerine'' dedi.

Nurgül Yeşilçay'a haciz şoku!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın İzmir'deki mağazına haciz geldiği ve motosikletine, banka hesaplarına ve tapularına haciz kararı çıktığı iddia edildi.

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay ile ev alışverişine çıktı!

"Geleceğin Starı" adlı programda jüri olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün birlikte alışverişe çıktı...

Ankapark'ın ihalesi iptal oldu!

Ankara’daki dev eğlence merkezi Ankapark için yapılan ikinci ihaleye tek firma teklif verdi. Azeri firmanın belgeleri eksik olduğu için ikinci ihale de iptal edildi.

Azeri Akkord Nurgün Çalbıyık Haberi

Azeri Akkord Nurgün Çalbıyık


Trans Anadolu Gaz Boru Hattı (TANAP) başta olmak üzere Azerbaycan’ın en büyük ihalelerinde yer alan, yıllık 1 milyar euro’luk cirosuyla çimento ve inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Azeri Akkord’un Türkiye Direktörü Nurgün Çalbıyık, Türkiye’de 500 milyon dolarlık yatırım planladıklarını söyledi.



Çimento ve inşaat sektörüne nasıl atıldınız?


Çocuk gelişimi eğitimi uzmanıyım. Yıllarca eğitim kurumu işlettim. Sonra dış ticaret şirketi kurdum. Eşimin çimento işiyle uğraşması beni de bu alana sevketti. Bir anda Rusya pazarına açıldık. Rusya’daki bir konferansta kendimizi Afrika’ya açılmış bulduk.


Akkord’la tanışmanız nasıl oldu?


Akkord’la 2010’da tanıştım. 2012’de Türkiye temsilciliğini teklif etti.


Türkiye Akkord’un üssü mü?


Hedefimiz bizim için ana üs olması. Balkanlar, Ortadoğu, Körfez ve Afrika ülkelerini Türkiye üzerinden koordine ediyoruz. Suriye, Gazze, Libya’da yeniden yapılanmada rol almak istiyoruz.  


Türkiye yatırımları neler?


Türkiye’de 1000’e yakın...