05 / 05 / 2024

Azim Tuna kim

Azim Tuna kim

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Belediyeciliği anlayışını uygulama alanlarına yansıttığı Hamarat Eller Çarşısı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Eskişehir'deki spor tesislerinin inşaatı ne durumda?

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu.Vali Tuna, tesislerin tamamlandığında Eskişehir’de spor adına daha da güzel başarıların olacağına inandığını belirtti.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Eskişehir Kültür Mirası Envanteri oluşturuldu!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna: "Projeyle Eskişehir kültürel mirasının dijital ortamda kayıt altına alınmasının yanı sıra bölgemizdeki turizm imkanları etkin ve yenilikçi yöntemlerle aktarılmaya çalışılmıştır" dedi

Güngör Azim Tuna kimdir?

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna kimdir? Güngör Azim Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Güngör Azim Tuna, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Güngör Azim Tuna..

Tuna GYO genel kurul tutanağını yayınladı!

Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 29 Mart 2014 tarihli 2013 yılı olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesini ek dosya olarak yayınladı. Konu ile ilgili dosyalar haberimizde...

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Azim Tuna kim Haberi

Azim Tuna kim

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli stadyumda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Mustafa Altından çalışmalara ilişkin bilgi alan Tuna, beraberindekilerle sahayı ve inşaatı tamamlanma aşamasına gelen tesisin diğer bölümlerini inceledi. Tuna, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Eskişehir'de stadyum inşaatının sürdürüldüğünü hatırlattı. Bursa'daki bu tesiste yapılan çalışmaları görmek istediklerini belirten Tuna, şöyle konuştu: "Bursa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu stadyum, kıyas kabul etmeyecek şekilde. Aslında çok çok öteleri düşünülerek inşa edilmiş, mükemmel diyebileceğimiz bir tesis. Sanıyorum dünyadaki sayılı stadyumlardan. Bu bizim için gurur verici. Bizim de Eskişehir'de yapımı devam eden stadyumumuz için buradan örnek alacağımız çok şey olduğunu tespit ettik." Tuna'ya incelemelerinde, Bursa Vali Yardımcısı...