04 / 05 / 2024

Azim Tuna

Azim Tuna

Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü iş birliğiyle yürütülen, kenti ve belli noktaları tanıtıcı harita ile mobil uygulamayı içeren "Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi"nin lansman toplantısı yapıldı.

Tuna Hurda Meral Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çakır tarafından kuruldu.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çalparmak tarafından kuruldu. 

Azim Otomotiv İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Azim Otomotiv İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mustafa Tuna'dan flaş Kanal Ankara açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin detaylarını paylaştı. Başkan Tuna, Kanal Ankara projesinin tüm çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Tuna: Kimseyi hırsızlıkla suçlamadım!

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Mustafa Tuna: İmar Kanununu kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Burada yaşayan vatandaşlarımızın atalarından kalan arazilere ev yapılabilmesi için Belediye İmar yönetmeliğini kolaylaştırdık” dedi..

Derya Tuna konuğunun kirasını ödeyecek!

Derya Tuna, Kanal D'de yayınlanan 4 Kadın Zamanı programına konuk olan 20 yaşındaki Fadik Ezgi Randa'ya yardım elini uzattı. Tuna, Randa'ya birikmiş kira borçlarını ödeme sözü verdi.

Azim Tuna Haberi

Azim Tuna

Üniversitenin İki Eylül Yerleşkesi'ndeki enstitü binasında düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Güngör Azim Tuna, kent için önemli bir çalışmanın tamamlandığını söyledi.


Gelişen bir ülke ve gelişen bir Eskişehir olarak teknolojiye ayak uydurmak zorunda olduklarını belirten Tuna, şunları kaydetti: 


"Bu işlerin ana temelini atmak en önemli unsur. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette yazılım gelişerek daha farklı bir hale gelecek ve çok daha faydalı bir mobil uygulama olacaktır. Kurumların iş birliğiyle gerçekleştirilen bu uygulama hakikaten çok başarılı bir iş. Turizm adına önem arz ediyor. Anadolu Üniversitemiz başta olmak üzere tekrar herkese, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."


AÜ Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi ve proje sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Uğur Avdan da tamamladıkları çalışmanın, kent merkezinin hizmet noktalarını, ulaşım bilgileri ve uydu görüntüleri kapsayan...