08 / 05 / 2024

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Aziz Güneş, Okan Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da kuruldu.

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif kabul edildi! 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi. 

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif komisyonda!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundaki görüşmeleri başladı.

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özdemir tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Mecitözü imar planı ihale ediliyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünce “Mecitözü Belediyesi Sayısal Fotogrametrik Halihazır Harita, İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt İle İlave + Revizyon İmar Planı Yapımı” hizmet alımı işinin 01.02.2017 tarihinde ihale edileceğini söyledi

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. Seracettin Özgü Oral ve Süheyla Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği 3 Haziran 2015 tarihinde 29375 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Deniz Harita inşaat sektörüne giriş yaptı!

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi

Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Aziz Güneş, Okan Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Azimut Harita İmar Planlama Mühendislik Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)      Şirket bütçesi ile ilgili genel bütçeye  dahil dairelerle, İktisadi devlet teşekkülü, katma ve özel bütçeli dairelere, Özel idare ve Belediyelere,Hakiki ve hükmi şahıslara karşı yer altı ve yer üstü her türlü inşaat, baraj, kanal, içme suyu, kanalizasyon, köprü ve yol ihalelerine iştirak etmek,taahhüt işleri yapmak,toplu veya münferit otel,motel,resmi bina han çarşı, işyeri, fabrika sınai tesisleri, yol ve köprü gibi inşaat taahhüt işlerini gerek şirket olarak, gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte ortaklık kurmak sureti ile yapmak. b)      Şirket konusu...