09 / 05 / 2024

Aziz Alioğlu Turizm adres

Aziz Alioğlu Turizm adres

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Alioğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

Alioğlu Kardeşler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alioğlu Kardeşler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Peşvar    Alioğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Alioğlu tarafından kuruldu. 

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Hayati Alioğlu: Türkiye'den cami onarımı için yardım bekliyoruz!

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Aziz Alioğlu Turizm adres Haberi

Aziz Alioğlu Turizm adres

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Alioğlu tarafından kuruldu. 

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi konusu:
a)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b)Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c)Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d)Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Aziz Alioğlu Turizm Limited Şirketi adres: Başakşehir Mah.Hayati Üstün Sk Baş.1.Etap Sit.D8 Blok No:4/1...