13 / 05 / 2024

Aziz Özyılmaz

Aziz Özyılmaz

Promac Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Aziz Özyılmaz, Selahattin Cin, Fuat Gülvardar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Yılmaz ve Aziz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elizabet Özyılmaz ve Ayfer Birözsoy ortaklığında kuruldu. 

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Taha Yalçın Özyılmaz tarafından 1 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aziz Kocaoğlu: İmar mikser değildir, sürekli karıştırılmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

Özyılmaz Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmaz Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Adnan Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmargrup Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmargrup Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kadim Uygur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Lale Özyılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Özyılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Özyılmaz Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmaz Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Cevat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Azyıl İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azyıl İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1148 Sokak' ta kuruldu.

Aziz Özyılmaz Haberi

Aziz Özyılmaz

Promac Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Aziz Özyılmaz, Selahattin Cin, Fuat Gülvardar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Promac Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçi veya yurt dışında her türlü otel bina fabrika tesis plaza alışveriş merkezi konut iş merkezi sosyal tesis eğlence alanları marina yat limanı turistik tesis spor kompleksleri organize sanayi bölgeleri vb. proje yönetim planlama değerlendirme araştırma fizibilite uygulama danışmanlık faaliyetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Promac Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy, Öziş A Blok...