27 / 05 / 2024

aziziye asfalt

aziziye asfalt

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Erzurum Aziziye'nin yolları asfaltlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Erzurum Büyükşehir'den 36 bin asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine 2 ayda 36 bin 527 ton asfalt serimi yaptı.

Erzurum Aziziye kentsel dönüşümde son durum ne?

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin hedefi 180 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı. 180 bin ton asfalt hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde aciliyet sırasına göre merkezde ve ilçelerde asfaltlama yapacak.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşümle cazibe merkezi olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye'deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan'dan brifing aldı. Turan Erzurum'da bu sezon 2 bine yakın konut inşaatının da başlatılacağını söyledi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

Malatya'ya Asfalt Plent Tesisi kurulacak!

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde asfalt ve çevre düzeni çalışmaları başladı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 100. Yıl Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve çevre Düzenlemesi İnşaatı Temel atma Törenine katıldı.

OSB esnafı asfalt payı ödemeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, OSTİM OSB’den talep ettiği ‘asfalt katılım payı’, esnafın açtığı dava sonrası iptal edildi. Mahkeme, karara gerekçe olarak, OSB’lerin Büyükşehir sorumluluğunda olmamasını gösterdi.

Çerkezköy Belediyesi asfalt projeleri için 3 milyonluk kredi çekecek!

Çerkezköy Belediyesi muhtelif cadde ve sokaklarda bitümlü sıcak karışım asfalt ile aşınma tabakası yapım işinde kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması oy birliği ile kabul edildi.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

aziziye asfalt Haberi

aziziye asfalt


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı. Erzurum il merkezine 80 kilometre uzaklıktaki köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Karakale, Kızılkale, Kapılı, Yukarı Canören, Aşağı Canören, Akyazı, Halilkaya ve Çavdarlı mahallelerinin faydalanacağı grup yolunun 25 kilometrelik kısmında, 29 bin metreküp yarma ve 2 bin 353 metreküp dolgu yapılarak yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Grup yolunda 140 bin 430 metrekarelik alanda 27 bin 299 ton bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması ile grup yolunu kullanan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız daha konforlu ve rahat bir ulaşıma kavuştu.



Erzurum Büyükşehir...