08 / 07 / 2024

azmi açıkdil manisada denge

azmi açıkdil manisada denge

Azmi Açıkdil, Manisa'da Denge Gazetesi'nde bugün yayınlanan "İmar, Mimar" başlıklı yazısında Manisa'daki imar sorunlarına değindi. İşte Azmi Açıkdil'in bugünkü yazısı;

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Manisa için bütüncül imar planı hazırlanmalı!

Manisa'nın her anlamda önünü tıkayan imar sorununa değirlendiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, problemin çözümü için reçete verdi…

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kula’da Kaçıklar Evi ve Paşa Camii’nde gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Mimarlar Odası’ndan Azmi Açıkdil’e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Ferdi Zeyrek ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Gülhan’ı ağırladı.

Batman Sason'da halk kütüphanesi açıldı!

Batman’ın Sason ilçesinde 2973 metre yüksekliğindeki Mereto ve Helkis dağlarının eteklerinde İlçe Halk kütüphanesinin açılışını Vali Azmi Çelik ve il yöneticileri yaptı.

Batman havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsa ne olacak?

Havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinden karar bekleniyor. Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Manisa'da tarihi binalar yeniden canlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte Kurşunlu Han ve Cumhuriyet Hamamı civarında devam eden sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceledi.

Batman Güney Raman'a 200 yataklı yeni hastane yapılacak!

2015 Yılını değerlendiren Vali Azmi Çelik, ulaşım ağırlıklı 2 proje dışında yatırımların büyük bir bölümünün gerçekleştiğini belirtti. 200 Yataklı yeni hastane, Güney Raman çevre yolu güzergahında yapılacak.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti. Avcı, saha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.

Manisa Beyler Evi restore ediliyor!

Beyler Evi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, dış cephe ile ilgili düzenlemenin sonuna geldiklerini, iç kısımdaki el işlerinin ise uzman görüşü alınarak orijinaline uygun yapılacağını söyledi

Manisa Çampınar Köprüsü Kasım'da tamam!

Çampınar Mahallesi'nde çalışmalar hızla devam ederken, köprünün inşaatını Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi.

azmi açıkdil manisada denge Haberi

azmi açıkdil manisada denge

Kiralar, konut fiyatları makul seviyede, günün rayicine uygunsa alan satan memnun herkes ev sahibi oluyor. Sebep olanlar para kazanıyor, sahip olanlar ömür boyu mutlu. Öyle ya dünyada mekan ahirette iman. 


Ama şartlar değişti maliyetler arsa payları ile beraber aitti. Almak satmak zor. kiralamak bile zor. Hesap yapılıyor: iki maaş birini taksit yapalım diğeriyle geçiniriz. Doluya koy almıyor boşa koy dolmuyor evde ki hesap çarşıya uymuyor. 


Konut sıkıntısı yok diyenler var bu arada, yani imara mimara gerek yok konut var ama alan yok diyorlar. Alınamayanlar 300-400 den başlıyor 600-700'e gidiyor. 


Denize karşı mı? Ne denizi? Orman içinde, göl kıyısında mı? Orman mı kaldı? Neden 500, alışkanlık. Nasıl olsa satılıyor ya. arsa payı; önemli değil arsa sahibinin istediğini vermezsen arsa yok zaten, ver o...