15 / 05 / 2024

azure konakları bodrum

azure konakları bodrum

Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Azure Villaları projesinde yüzde 30 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ali Payrazoğlu Bodrum'dan 1 milyon Euro'ya ev aldı!

Tiyatrocu Ali Payrazoğlu, Bodrum'daki Poyraz Konakları'ndan lüks bir villa aldı. Payrazoğlu, evi için 1 milyon Euro ödedi.

Alita Marin Konakları Bodrum'da 2.5 milyon dolara!

Alita Marin Konakları'nda satışlar devam ediyor. 12 adet villanın yer aldığı proje Alita Marin Bodrum'da fiyatlar 2.5 milyon dolardan başlıyor.

Bodrum Alita Marin Konakları'nda sona gelindi!

12 villadan oluşan Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Projeyle hem çevreye değer katacağız hem de farklı bir tasarıma imza atmış olacağız” dedi.

İbrahim Tatlıses: Tatlıses Konakları'nı satmıyorum!

İbrahim Tatlıses’in Bodrum’daki ‘Tatlıses Konakları’nı da tedavi masraflarını karşılamak için satışa çıkardığı haberi ortaya çıkmıştı. Tatlıses, otellerini satılığa çıkardığı yönünde çıkan haberlere adeta ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses Bodrum'daki otelini satıyor!

İbrahim Tatlıses’e ait Bodrum’da bulunan Tatlıses Konakları, bir süre önce satışa çıkarılmıştı. Ünlü türkücü önceki gün üzerinde apart otel bulunan arazi ve yapı için 6 milyon dolar istediğini açıkladı.

Bodrum Alita Marin Konakları!

Daire teslimlerimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Bodrum Alita Marin Konakları 'nın satış süreci devam ediyor. Projede konutlar 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde tasarlandı.

Selen Vadi Konakları teslimler 2015 yıl sonunda!

Ekba Holding tarafından Muğla- Bodrum'da hayata geçirilen Selen Vadi Konakları projesinde 35 seçkin birim bulunuyor. Bodrum manzarasını ayağınızın altına seren Selen Vadi Konakları projesinde esnek ödeme seçenekleri sunuluyor...

Bodrum Ayışığı Konakları 'nda 230 bin liraya 3+1!

Bodrum Ayışığı Konakları 'nda fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriyor, anahtar teslimleri hemen gerçekleşen projede daireler ve villalar bulunuyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.

Azure Villaları'nda fiyatlar: 340 bin TL'den başlıyor!

Bodrum Yarımadası’nın seçkin beldelerinden Gündoğan’ın Kızılburun mevkiinde bulunan Azure Villaları eşsiz bir konuma sahip Bodrum Azure Villaları'nda fiyatlar 340 bin liradan başlıyor...

Bodrum Azure Vilları'nda 2+1 135 bin 800 Euro !

12 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı bulunan Azure Vilları'nda 135 bin 800 euro ile 156 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

azure konakları bodrum Haberi

azure konakları bodrum

 

 


Muhteşem manzarası ile Bodrum Gündoğan da yer alan Azure Villaları’nın ilk etabı hazır. Turizm sezonunun bitmesinin ardından başlanması planlanan 2. Etap konutlarda cazip fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. Azure Villaları zevkinize ve ihtiyaçlarınıza karşılık verecek 3 farklı alternatif sunmakta. Azure Villaları’nda; dolap, zemin ve seramik renk seçimlerini ev sahipleri kendi zevklerine göre yaptırabiliyorlar. Kişiye özel ödeme planlarının yapıldığı Azure Villaları’nda, satış bedelinin %30’u peşin alınıyor. %10 tapu teslimine bırakılırken, geriye kalan %60 ise müşteri odaklı esnek ödeme planları ile gerçekleşiyor. 

 

Azure Villaları ev sahiplerine; doyumsuz bir deniz manzarası, aynı noktadan gündoğumu ve günbatımını izlemeyi, modern ve kaliteli yaşam tarzını sunuyor.

 

“Doyumsuz seyir zevki isteyenlere!”

Yazın sıcaklığını hissetmeden...