28 / 04 / 2024

Bodrum Alita Marin Konakları'nda sona gelindi!

Bodrum Alita Marin Konakları'nda sona gelindi!

12 villadan oluşan Alita Marin Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Projeyle hem çevreye değer katacağız hem de farklı bir tasarıma imza atmış olacağız” dedi.



Bodrum Yalıkavak’ta inşa edilen Alita Marin Konakları’nda sona yaklaşıldı. Projenin 12 villadan oluştuğu bilgisini veren Alita Marin Konakları Yönetim

Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Yalıkavak’a değer katacak projemizin üzerinde uzun süre çalıştık. Doğa ile iç içe olan projede evlerin konumuna dikkat ettik. Tasarım alanında da fark yaratan çalışmamızda sona gelindi. Şu an iki villamız Türkiye’nin önemli holdinglerin sahiplerine satıldı. Onlar da ay sonuna kadar evlerinde yaşamaya başlayacak” dedi.

A PLUS BİR YAPI

“Projeyle hem çevreye değer katacağız hem de farklı bir tasarıma imza atmış olacağız” diyen Karaoğlu, gözü kapak satış yapmak değil, ev sahiplerinin kendi komşularını seçmelerine dayalı bir yol izlediklerini söyledi. Atilla Karaoğlu, “Projemiz toplamda 12 dönüm içerisinde imarı planlanmış bir kompleks proje. Amerikalı tasarım şirketi tarafından yerleştirilmiş 12 evden oluşuyor. Konum olarak denize sıfır diyebileceğimiz yapıdan oluşuyor. Dairelerimizin tamamı deniz görüyor. 44 daire yapma imkanımız varken, evlerin konumlarının birbirini kesmemesi ve metre karelerinin daha büyük olması için 12’de karar kıldık. A Plus bir yapı” bilgisini paylaştı.



Hürriyet









Geri Dön