16 / 06 / 2024

Azzam Aljundı

Azzam Aljundı

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Azzam Aljundı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak 'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aref Zeid ve Omar I.M. Azzam ortaklığında kuruldu.

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azzam Dandachlı tarafından kuruldu.

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smarty İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Albakhash ve Azzam Al Axmeh ortaklığında kuruldu. 

Rowad Al Taawon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rowad Al Taawon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile M. Azzam Aldarwıech ve Mahmod Al Darwısh ortaklığında kuruldu. 

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Azzam Aljundı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak 'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Nadım Aljundı, Mohammad Monır Tarabıshı, Ahmad Husarı ve Orwa Tarabıchi tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Peakone Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peakone Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 320 bin TL sermaye ile, Azzam Mohammed S. Almuhaysini ve Bilal Şahinyılmaz ortaklığıyla kuruldu...

Azzam Aljundı Haberi

Azzam Aljundı

Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Azzam Aljundı tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Midwest Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)   Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-)   Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...