22 / 07 / 2024

B Fit Maslak

B Fit Maslak

Türkiye’de 49 ilde toplam 230 şubeye ulaşan B-Fit, Maslak’ta, Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi‘nde hizmet veriyor. Shop” B-Fit Maslak, hayatınıza pratiklik ve keyif katabilecek tüm özelliklere sahip.

Maslak plazalar bölgesinde dev satış: Otopark olarak kullanılan arsa 36.6 milyon TL'ye satılıyor!

Sarıyer Maslak'ta plazalar bölgesinde yer alan bir arsanın hissesi satılıyor. Arsa satış fiyatıyla resmen dudakları uçuklattı. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Maslak 1453'ün Abduljawad Holding ile anlaşmasının imzaları atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 20l3'te iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imzaları atıldı.

Maslak 1453'te imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.

Maslak 1453'ün işletmesi için imzalar atıldı!

453’ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, dünyanın en büyük rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı. Maslak 1453 ile Türkiye’ye adım atan şirket blokların işletmesini üstlenecek.

Maslak 1453'te imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

Abduljawad Holding Maslak 1453'te The Ascott Limited ile anlaştı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun en büyük projesi olan Maslak 1453’te daha önce iki kule satın alan Abduljawad Holding, dünyanın önemli residence yönetim markası The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu Maslak 1453 imzasını Ascott attı!

4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453'ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans işletmecilerinden The Ascott Limited ile anlaştı.

B Fit Maslak Haberi

B Fit Maslak


Kıpır kıpır, eğlenceli ve yıllarını spora adamış profesyonel spor hocaları, mat pilates stüdyosu bulunan iki katlı merkezde, kadınların konforu için her şey düşünülmüş.  Hijyenik duşlar, saç kurutma makinası, spor sonrası hayata biraz mola vermek için cafe ve vitamin bar, spor ile ilgili ihtiyacınız olabilecek eşofman, t-shirt, spor havlusu vb. şeyleri bulabileceğiniz “B Shop” B-Fit Maslak, hayatınıza pratiklik ve keyif katabilecek tüm özelliklere sahip.


Türkiye’de 49 ilde toplam 230 şubeye ulaşan B-Fit, Maslak’ta, Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi‘nde hizmet veriyor. B-fit‘te aletler hidrolik esaslı; kendi itme ve çekme gücünüzle çalışan ekipmanlar ve üzerinde aerobik hareketler yaparak formunuza kavuşmanızı sağlayan dokuz platformdan oluşmaktadır. Aylık ve 12 aylık ödeme seçenekleri, grup indirimleriyle cazip fiyatlar da sunan B-Fit, haftanın 6 günü hizmet verecek. B-fit spor...