20 / 05 / 2024

B-Fit Maslak şubesi Tamer Karadağlı'nın katılımıyla açıldı!

B-Fit Maslak şubesi Tamer Karadağlı'nın katılımıyla açıldı!

Türkiye’de 49 ilde toplam 230 şubeye ulaşan B-Fit, Maslak’ta, Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi‘nde hizmet veriyor. Shop” B-Fit Maslak, hayatınıza pratiklik ve keyif katabilecek tüm özelliklere sahip.




Kıpır kıpır, eğlenceli ve yıllarını spora adamış profesyonel spor hocaları, mat pilates stüdyosu bulunan iki katlı merkezde, kadınların konforu için her şey düşünülmüş.  Hijyenik duşlar, saç kurutma makinası, spor sonrası hayata biraz mola vermek için cafe ve vitamin bar, spor ile ilgili ihtiyacınız olabilecek eşofman, t-shirt, spor havlusu vb. şeyleri bulabileceğiniz “B Shop” B-Fit Maslak, hayatınıza pratiklik ve keyif katabilecek tüm özelliklere sahip.


Türkiye’de 49 ilde toplam 230 şubeye ulaşan B-Fit, Maslak’ta, Nazmi Akbacı Ticaret Merkezi‘nde hizmet veriyor. B-fit‘te aletler hidrolik esaslı; kendi itme ve çekme gücünüzle çalışan ekipmanlar ve üzerinde aerobik hareketler yaparak formunuza kavuşmanızı sağlayan dokuz platformdan oluşmaktadır. Aylık ve 12 aylık ödeme seçenekleri, grup indirimleriyle cazip fiyatlar da sunan B-Fit, haftanın 6 günü hizmet verecek. B-fit spor ve yaşam merkezi hafta arası 08.00 – 21.00 saatleri, cumartesi günleri 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık. Pazar günleri ise kapalı olacak.


Geri Dön