19 / 05 / 2024

b fit ortadoğu şubeleri

b fit ortadoğu şubeleri

Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Ortadoğu'lu yatırımcılardan Kanal İstanbul atağı!

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da 100 bin odaya ulaştı!

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

b fit ortadoğu şubeleri Haberi

b fit ortadoğu şubeleri


Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu. Türkiye’de kadın girişimciliğinin problemleri ve fırsatlarının değerlendirildiği "1 Kadın, 1 Marka" toplantısında konuşan Hülya, yurtiçinde 240 noktada hizmet veren b-fit’in, Suudi Arabistan ve Ürdün üzerinden Ortadoğu’ya açılacağını söyledi.


Türkiye’nin kadınlara özel en yaygın spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu ve ortağı Hülya, İGİD Kadın Girişim Kulübü’nün misafiri oldu. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de kadın girişim oranının yüzde 6’larda kaldığına dikkat çekerek, kadınları iş hayatında daha etkin olmaya çağırdı. Türkiye’deki kadın girişimciliğinin genel durumunu değerlendiren Bedriye Hülya, sadece kadınlara özel spor ve yaşam alanı konseptiyle yola çıkan b-fit’in, 2014 yıl sonuna kadar 60 şube daha açarak...