03 / 05 / 2024

B-life Ataşehir satılık

B-life Ataşehir satılık

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında hayata geçirilen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire!

Daire tiplerinin 2+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Adım İstanbul Başakşehir satılık daire teslimleri Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. 5 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 40 blok halinde inşa ediliyor.

Soyak Yapı Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık!

Soyak Yapı Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 15 katlı 40 blok halinde inşa ediliyor.

Vadi Yaka Başakşehir satılık daire!

Vadi Yaka Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje 18 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Vadiyaka Başakşehir satılık!

Vadiyaka Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir satılık!

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir satılık daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 18 bin metrekare olarak belirlenen proje 5 blok halinde yükseliyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık!

Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede teslimlerin ilk etapta 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

B-life Ataşehir satılık Haberi

B-life Ataşehir satılık

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında dört bin metrekare yeşil alanı ile hem konforlu hem de modern bir konut imkanı sunan şirket, daireleri 24 ay sonra teslim edecek. 

1+1 ve 3+1 dairelerin kaçırılmaması gerektiğini belirten şirket yetkilileri. "Bu yatırım fırsatı her zaman olmaz" ifadesini kullandı. 


Posta...