17 / 05 / 2024

B Line Mühendislik adres 

B Line Mühendislik adres 

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Sonbul tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Sonbul tarafından kuruldu.

Fourmis Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fourmis Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Büyükgöz, Emrah Yıldız, İbrahim Gürsu ve Yavuz Göllerli ortaklığında kuruldu.

Bıotrans Tasarım Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Bıotrans Tasarım Mühendislik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taner Sarul tarafından kuruldu.

Mühendislik görmemiş binalar yıkılmalı!

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncer Çelik, "Deprem öldürmez, yapı öldürür deriz. İçinde bulunduğunuz yapıyı depreme dayanıklı yaptığınız zaman, deprem ne kadar büyük olursa olsun, yapının içinden sağ olarak çıkarsınız" dedi. Çelik, mühendislik görmemiş binaların yıkılmasını önerdi.

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çalışır ve Mehmet Birkan Çalışır ortaklığında kuruldu.

İnk Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnk Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bozkurt tarafından kuruldu.

Bartaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bartaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avci ve Rıdvan Cengiz ortaklığında kuruldu.

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barışkan ve Ömer Faruk Şişman ortaklığında kuruldu.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Bysozmen Mühendislik Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bysozmen Mühendislik Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Savaş Özmen tarafından kuruldu.

B Line Mühendislik adres  Haberi

B Line Mühendislik adres 

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Sonbul tarafından kuruldu.

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3-Her türlü eski ve antika eşyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı ile ilgili yapıtlar, el yazması eserlerin müzayedesi, dekorasyonu alım ve satımını yapmak. 4- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak 5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak,...