18 / 05 / 2024

Ba-Tur turizm

Ba-Tur turizm

Anamur ve Alanya’da büyümeyi tercih eden gruplardan biri Ba-Tur Turizm. Her şey dahil konseptli otellerinin yanı sıra grup, 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da işletiyor

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekin ve Şerife Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Tamer tarafından kuruldu.

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linay Tur Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Gül tarafından kuruldu.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği bugünkü 31303 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Ba-Tur turizm Haberi

Ba-Tur turizm

 Ba-Tur Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Khudaverdi Mammadov, ‘'Bulundukları bölgelerin şehir merkezlerine ulaşımları daha kolay olduğundan bu otellerde konaklayanlar rahatça aynı bölgenin tarihi ve coğrafi güzelliklerini ziyaret etme şansını yakalıyor” diyor. 


Ba-Tur'dan kısaca bahsedebilir misiniz?


Ba-Tur Turizm, 1992 yılında kuruldu. 20 yıldır Anamur ve Alanya’da otelcilik başta olmak üzere farklı turizm faaliyetleri yürütüyoruz. 2004 yılından bu yana hızlı bir büyüme trendi içindeyiz. 2005’te, bunun sonucu olarak, sektörün güçlü seyahat acentalarından Mediser Turizm'i bünyemize kattık. Kendi mülkümüz olanların yanı sıra kiralık otellerle birlikte toplam yatak kapasitemiz 2 binin üzerinde. Otellerimizin konsepli her şey dahil. Müşteri kitlemiz ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan ve BDT ülkelerinden gelen konuklardan oluşuyor. Otellerin dışında, bölgemizde kiraladığımız 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da kuruyoruz.


Ne...