22 / 05 / 2024

Ba Turizm adres

Ba Turizm adres

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Çamaşır makimesinde dev kampanya! Hoover kalitesi net yüzde 41 indirimle satışta

Çamaşır makinası almayı düşünenler. Başka adres aramayın. Hepsiburada'dan dev indirim fırsatı ayağınıza geldi. Hoover marka çamaşır makinası tam yüzde 41 indirim ile satışta. Üstelik 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. İşte detaylar...

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Adres Koru Evleri teslim tarihi!

Satışların başladığı Adres Koru Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 435 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 555 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Düzce'de turizm canlılığı için restorasyon çalışmaları başladı!

Düzce’nin gözde turizm yerlerinden Samandere şelale alanının Düzce Belediyesi’ne geçmesinden sonra belediye tarafından sahada çalışmalar başlatıldı.

Bolu Köroğlu Dağları’ndaki yeni turizm alanında yol çalışmaları başladı!

BOLU, Köroğlu Dağları’nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Öz ve Uzuner İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Galip Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde açıldı.

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor.

Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri!

Bağcılar Mirage Residence projesi Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Ütopya Turizm İnşaat sözleşme değişikliği için SPK'ya başvuru yaptı!

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret şirketin Esas Sözleşmesi' nin 6.Maddesinde yapılacak tadiller ile ilgili uygunluk görüşü alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak proje 2016'da başlayacak!

Turizm emekçilerini ev sahibi yapacak projenin startı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Kazmayı 2016'nın ilk yarısında vuracağız" dedi.

Ba Turizm adres Haberi

Ba Turizm adres

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.


Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...