01 / 07 / 2024

bab lise inşaatı

bab lise inşaatı

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üldeş ve Bayram Kanbay ortaklığında kuruldu.

Suriye El-Bab'da inşaatı yarım kalan cami için destek isteniyor! 

İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere Doğu Gutalıların El-Bab’da yapımına başladığı ve ekonomik imkanlar nedeniyle yarım kalan bin kişilik cami inşaatı için destek istedi.

TOKİ Tunceli'de 2 lise inşaatına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 adet 16 derslikli lise inşaa edecek.

Kahramanmaraş Fatmalı Mahallesi'ndeki lise inşaatı TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kahramanmaraş'a bağlı bir mahalledeki bir lise inşaatına ve taşımalı eğitim sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Odunpazarı lise ve ortaöğretim inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi'nde lise ve orta öğretim inşaat ihalesi yapıldı.

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 24 derslikli lise inşaatı ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 24 derslikli lise inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi bugn saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

bab lise inşaatı Haberi

bab lise inşaatı

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Sakaryalı yardımseverler, Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden arındırılan Bab'ın Bizia beldesinde, ilk imam hatip lisesinin temel atma töreninde buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, yapılan törene, Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal ve bölgenin ileri gelenleri de katılım gösterdi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan törende, Vali Yardımcısı Alkal, bölgenin eğitim ihtiyacına verdikleri desteklerden dolayı Sakaryalı hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırseverlerden Abdülkadir Kuzu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün burada 300 öğrencinin eğitim alacağı okulun temellerini atmak için bir araya geldik. İnşallah hayırlı olur." diye konuştu.

Kuzu, topladıkları yardımları düzenli olarak Suriye’nin çeşitli bölgelerine ulaştırdıklarını dile getirerek, "Sakarya'dan geliyoruz. Birkaç yardımseverin bir araya gelmesiyle oluşturduğumuz 'Velhasıl İnsan' gurubu olarak...