29 / 04 / 2024

Babacan Premium basın toplantısı 2016

Babacan Premium basın toplantısı 2016

Türkiye’nin inşaat sektöründe önde gelen markalarından Babacan Holding, son projesi Babacan Premium’un reklam yüzleri Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ile basın toplantısı düzenliyor.

Babacan Premium basın toplantısı 9 Mart'a ertelendi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısının tarihi 09 Mart 2016 Çarşamba olarak değiştirildi.

Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart'ta!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Babacan Holding, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle pek çok iş ve yaşam alanına imza atıyor. Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart 2016 Salı günü düzenlenecek.

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim!

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Fiyatların 319 bin TL'den başladığı Babacan Premium Projesi'nde ilk teslimler  Eylül 2018’de başlıyor.

Babacan Premium'da 0 peşinatla!

Babacan Premium'da 0 peşinatla yüzde 20 indirimle ödemeler yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan proje Babacan Holding imzasını taşıyor.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Premium'da 269 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Babacan Premium projesi konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı projede 40 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Holding yönünü Uzakdoğu’daki yatırımcıya çevirdi!

Babacan Premium’a yabancı yatırımcılardan da talep geliyor. Hem yatırım, hem de oturum amaçlı sıfır peşinat ayda 2. 150 TL taksit avantajı ile konut sahibi olma fırsatı sunan projeden Arap yatırımcılardan sonra şimdi de Japonlar bir katın tamamını satın aldı.

Babacan Premium’da ramazan ayına özel sıfır peşinat kampanyası!

Babacan Holding, Ramazan ayına özel kampanyası başlattı. Kampanyaya göre Ramazan ayı boyunca Babacan Premium’dan sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuluyor. Dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 20 indirim avantajı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor..

Babacan Premium basın toplantısı 2016 Haberi

Babacan Premium basın toplantısı 2016
Türkiye’nin inşaat sektöründe önde gelen markalarından Babacan Holding, son projesi Babacan Premium’un reklam yüzleri Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ile basın toplantısı düzenliyor.


Basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba günü (yarın )Four Seasons Bosphorus Beşiktaş'ta...