03 / 05 / 2024

Babadağ Teleferik ne zaman açılacak

Babadağ Teleferik ne zaman açılacak

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

TOKİ Denizli Babadağ 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Babadağ sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Babadağ’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Babadağ’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Babadağ sosyal konut projesi...

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Kastamonu Teleferik Projesi 8 ayda tamamlanacak!

Çılgın Proje’nin temeli atıldı. Kastamonu’nun doğusunu ve batısını birbirine bağlayacak olan Teleferik Projesi’ne start verildi. Projenin sekiz ay içinde tamamlanması bekleniyor...

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Babadağ teleferik projesinin yapımı başladı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bin 965 rakımlı Babadağ'a, kurulacak teleferikle yılda 1 milyon kişinin taşınması bekleniyor.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Babadağ Teleferik ne zaman açılacak Haberi

Babadağ Teleferik ne zaman açılacak

Babadağ Teleferik Projesi ihalesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesindeki Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketi tarafından 3 Nisan 2017 tarihinde yapılmıştı. Yıllık 2 milyon 250 bin lira kiralama bedeli ödemeyi taahhüt eden 2 firmanın yarıştığı ihaleyi, yıllık kazancından yüzde 12.5'ini FGB şirketine vermeyi taahhüt eden Kırtur Limited Şirketi kazandı. İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren şirket tarafından geçen ağustos ayında temeli atılırken, 30 milyon dolarlık projenin bu yılın sonunda bitirilmesi bekleniyor.

Hürriyet Gazetesi'nden alınan habere göre Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak bilinen zirveden, Muğla'nın Fethiye, Seydikemer, Dalaman ve Ortaca ile Antalya'nın Kaş ilçeleri kuşbakışı izlenirken, Yunanistan'ın Rodos Adası da görülebiliyor.

Babadağ'ın güney batı yamacına kurulacak teleferiğin başlangıç istasyonu Ovacık Mahallesi'ndeki Yasdam Caddesi üzerine, bitiş istasyonu ise Babadağ zirvesindeki...