01 / 05 / 2024

Babaoğlu 2020 İnşaat iletişim

Babaoğlu 2020 İnşaat iletişim

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Pirsu Deniz tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çolak ve Sadık Çolak tarafından kuruldu.

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Satıroğlu tarafından kuruldu.

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Bağatarhan tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnat tarafından kuruldu.

Osak 2020 İnşaat Plastik Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osak 2020 İnşaat Plastik Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Çetinkılıç tarafından kuruldu.

Babaoğlu 2020 İnşaat iletişim Haberi

Babaoğlu 2020 İnşaat iletişim

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT A. Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti B. İnşaat malzemeleri, hırdavat, nalburiye, elektrik ve su tesisatı malzemeleri toptan ticareti LOJİSTİK A. Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri B. Taşımacılık için depolama ve destekleyici faaliyetler METAL A. Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti OTOMOTİV A. Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının ticareti B. Diğer motorlu kara taşıtlarının ticareti...

Adres: Abdurrahmangazi Mah. Bennur Sok. No:21-23/9...