29 / 04 / 2024

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi adres  

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi adres  

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin ve Haldun Buğra ortaklığında kuruldu.

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin ve Haldun Buğra ortaklığında kuruldu.

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde Efser Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Erenköy Mah. Çiçek Sk. No:4/4 Kadıköy - İstanbul...

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Sinan Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Feneryolu, Bağdat Caddesi, Tüzün Apartmanı'nda kuruldu.

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Erdem Kaya, Merve Teksaytaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Beşir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Hakan Balçık, Hakan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kosifler Group, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. 1945 yılında temelleri atılan Kosifler Group da basın iletişimi hizmetleri için Banu Ergin PR’ ı seçti...

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi adres   Haberi

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi adres  

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin ve Haldun Buğra ortaklığında kuruldu.

Bafcontrol Akustik Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1. Şirket her türlü akustik, ses ve gürültü konusunda proje ve mühendislik hizmetleri uygulaması ve her türlü ses ölçümü yapabilir 2. Yurtiçinde ve yurt dışında konusu ile ilgili mal ve hizmetlerin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak, tanıtım hizmetlerinde bulunmak, yabancı ve yerli yapımlara hizmet vermek ve yönetimini yapmak. 3. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak, ve uygulamak üç boyutlu...