16 / 05 / 2024

bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi

bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Bafra Hacınabi Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi 27 Eylül'de açılıyor!

Bafra'da ASTAŞ Holding aİlesi tarafından merhum babalan Hacı Şevket Aşçı adına yaptırılan Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi, 27 Eylül'de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılacağı törenle eğitime başlıyor.

Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici. Yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti...

Hacılar'da tehlike arz eden binalar yıkılmaya başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

TOKİ Yalova Merkez Hacımehmetli başvuruları! Son gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yalova Merkez Hacımehmetli Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 23 -30 Haziran 2014 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor...

Suat Hacısalihoğlu: Rus iş adamları Türkiye inşaatlarında işbirliği yapmak istiyorlar!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Rus iş adamlarının inşaat, tekstil, otel gereçleri ve gıda konusunda Türk iş adamlarıyla işbirliği yapmak istediklerini bildirdi.

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hacıosmanoğlu Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıosmanoğlu Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Cem Hacıosmanoğlu, Ömer Faruk Hacıosmanoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu Datça'dan taş ev kiraladı!

Akşam'ın haberine göre 2010 yılında nikâh masasına oturan Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleşti. ‘Osmanlı Tokadı dizisinin final yapmasının ardından, 60 m2'lik taş evde yaşamaya başladı.

bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi Haberi

bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi


Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şevket Aşçı Turizm Fakültesi mezuniyet törenine katılan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç İşletme Fakültesi bağışlayıcısı Akif Arslan ile beraber yapımı süren işletme fakültesinde incelemeler yaptı.

Bafra Belediyesi'nde yer alan habere göre, incelemeler yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "İşletme fakültemizin peyzaj düzenlemesi belediyemiz tarafından yapılacak. Çevre düzenlemesinin biran önce bitirilmesi için park ve bahçeler müdürlüğümüze talimat verdik.Fakültemizin çevresi en güzel şekilde düzenlenecektir" dedi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel ise, ikinci fakülteden sonra, üçüncü fakültenin yapılması için biran önce çalışmaların başlatılması gerektiğini...