18 / 05 / 2024

Bafra Hacınabi asfalt

Bafra Hacınabi asfalt

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Hacınabi Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.

Bafra'ya 800 ton asfalt!

Bafra Yün Pazarında'ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.

Bafra'nın yolları ve kaldırımları yenilenecek!

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaz aylarında yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini ve problemlerin azalacağını söyledi. Başkan Şahin konu hakkında önemli bilgiler vererek şunları söyledi...

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Bafra’da kaldırım çalışmaları sürüyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde asfalt çalışmaları biten caddelerde kaldırım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Şahin, kullanılan kaldırım taşlarının Bafra Belediyesi Bordur ve Parke Taşı Tesislerinde üretildiğini açıkladı.

Bafra Hacınabi asfalt Haberi

Bafra Hacınabi asfalt


Bafra Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları Bafra’nın en işlek caddelerine ve sokaklarına sahip Hacınabi Mahallesinde devam etti. Hacınabi Mahallesinde asfalt çalışması tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Mahallenin diğer bozuk yollarında da çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis Üyesi Hamit Kılıç, Hacınabi Mahallesi Muhtarı Mustafa Cengiz ile birlikte inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2016 yılı içerisinde şu ana kadar 10.000 tondan fazla asfalt döküldüğünü belirterek şunları söyledi.

“Bafra İlçemizin çeşitli mahallelerinde yaz sezonu ile birlikte hem kaldırım hem de asfalt çalışmaları yaptık ve yapmaktayız. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu çalışmaları hız kesmeden Hacınabi Mahallemizde devam ettiriyor. Daha önce diğer mahallelerimizde asfalt çalışmaları yaparken Hacınabi Mahallemizin bazı bölgelerinde de yama...