07 / 05 / 2024

Bağcılar Belediyesi park

Bağcılar Belediyesi park

Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2018 Faaliyet Raporu, belediye meclisinde gerçekleştirilen toplantı sonucunda meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Bağcılar Mahmutbey'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey'de yer alan TİM imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bağcılar Mahmutbey'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 Ekim'de yapılacak..

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar Belediyesi park Haberi

Bağcılar Belediyesi park


Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşaatı süren park 33 dönümlük alana sahip olacak.

İnşaatı devam eden Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek. Pazar yeri ve yeşil alanın yer alacağı tesiste 445 araçlık otopark da hizmet verecek. Tesiste ayrıca çocuk oyun alanı, spor hizmet birimleri, ileri yaş egzersiz aletleri, çocuklar tırmanma duvarı ve ahşap şehir terası, çim amfi, su göleti, dinlenme alanı da bulunacak. Park içerisindeki yaya yolları da sağlı sollu değişik peyzaja sahip olacak.



“HOCALI KATLİAMINI UNUTTURMAYACAĞIZ”

Türkiye ile Azerbaycan’ın iki devlet tek millet olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, en zorlu günlerde birbirlerine destek olduklarını kaydetti. Çağırıcı,...