07 / 05 / 2024

bağcılar binası asbest raporu

bağcılar binası asbest raporu

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Dünya gazetesi Bağcılar'daki binasını satıyor!

Türkiye'nin en köklü ekonomi gazetesi olan Dünya gazetesinin Bağcılar'daki internet üzerinden satışa çıkarıldı. 15 katlı bina için 66 milyon TL isteniyor.

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi Doğan Tv Center binasına 200 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi teslim tarihi!

Bağcılar'da bulunan Doğan Tv Center binasına 200 metre yakınlıkta inşa edilecek olan Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesi toplam 258 bağımsız birimden meydana geliyor...

Bağcılar Bölge İdare Mahkemesi binasının dizaynı göz dolduruyor!

Tasarımı ve iç dizaynı ile göz dolduran İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin Bağcılar Soğuksu’daki yeni yerleşkesi, adeta bir sanat galerisi. Mahkemedeki sanat eserlerini bizzat projelendiren Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Habertürk'e konuştu.

Bağcılar Bağlar 3134 ada, 9 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Belediyesi, Bağlar Mahallesi 3134 ada 9 parseldeki okul binasına yapılacak ek bina ve yurt binası için 1/1000 ölçekli imar planında yapılan değişikliği askıya çıkardı. İşte o imar planı...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

bağcılar binası asbest raporu Haberi

bağcılar binası asbest raporu

Bağcılar Belediyesi, kanserojen özelliğe sahip asbestin insan sağlığına zarar vermemesi için yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bağcılar Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yayımlanan Asbestle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik uyarınca, binalar için yıkımdan önce asbest raporu ve asbest sökümü zorunluluğu getirildiğini hatırlattı. 

Bağcılar Belediyesinin de 2017'de başlattığı uygulamayla asbest raporu konusunda denetimlerini artırdığının belirtildiği açıklamada, kentsel dönüşüm olsun veya olmasın yıkımına karar verilen binalar için "Asbest yoktur" raporu istendiği kaydedildi.

Açıklamada, müteahhit veya yapı sahibi rapor çıkarmaz, sökümü kendi yapar ve parçaları etrafa atarsa para cezası verileceği belirtildi. 

2017'den itibaren 531 binada asbest kontrolü yapıldığının belirtildiği açıklamada, yapılardan 119'unda asbestli malzeme bulunduğu, tehlikeli görülen binalardan uzmanlarca 74...