27 / 04 / 2024

Bağcılar gelişim

Bağcılar gelişim

Kentsel Dönüşüm 'ün hayata geçirildiği, yenilikçi sosyal ve kültürel projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar, 2014 yılında hizmetlerle anıldı. Bağcılar İlçesi önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mayra Sancakkoru Bağcılar iletişim!

Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da Mayra Yapı tarafından hayata geçirildi. Üç blok olarak planlanan projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi...

Bağcılar Motto İstanbul Projesi iletişim!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bağcılar gelişim Haberi

Bağcılar gelişim

Hedef: Her Yere Metro!, Türkiye'nin 81 ilinden ve Balkanlar ile Orta Asya'dan gelen insanlardan oluşan Bağcılar ilçesi, gerek coğrafi konumu gerekse ülke ekonomisine yaptığı katkı açısından İstanbul'un önemli ilçeleri arasında bulunuyor. Türkiye'nin çok önemli ticaret merkezlerinin de faaliyet gösterdiği Bağcılar, 2014 yılında da çok önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu. 


Bağcılar, 2023 yılında tramvay ve metro hatlarıyla da ulaşım meselesini tamamen çözmüş olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde 2006 yılında Bağcılar - Zeytinbumu Cadde Tramvayım hizmete sundu. 2013 Temmuz ayında da Olimpiyatköy - Başakşehir - Bağcılar Kirazlı - Otogar Metro Hattı'nı hizmete alındı. 


VİZYON PROJELER 

18 km'lik Mecidiyeköy - Kağıthane Alibeyköy - Mahmutbey Metro Hattı'nın sözleşmesi imzalanarak inşaatına başlandı. 2017 yılında hizmete alınması hedefleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri arasında 9...