02 / 10 / 2024

Bağcılar Hürriyet Mahallesinde yol yapımı

Bağcılar Hürriyet Mahallesinde yol yapımı

Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Bağcılar Kirazlı imar planı değişikliği askıda!

Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesinde yer alan 597 parsel ve 2873 ada 6 parsellerin bir kısmı ile 3235 ada 1 parsel ve 597 parselin doğusundaki kadastral boşluğa ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar Hürriyet Mahallesinde yol yapımı Haberi

Bağcılar Hürriyet Mahallesinde yol yapımı

Bilgi Evi inşaatının da tamamlandığı Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor.


Bakırköy'den ayrılarak ilçe statüsü kazandığı 1992 yılında yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile büyük bir köyü andıran Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri, prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. 


Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık'ın mücadelesi sonucu kapatılan Evren Mahallesindeki İÇDAŞ ve ORPAŞ demir çelik fabrikaları ile mandıraların yerine planlı yerleşim alanlar her türlü önemli toplantıya ev sahipliği yapan Halk Sarayı inşa edildi. Bağcılarda hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında had safhaya gelmiş otopark sıkıntısı ve...